Tratamente peeling


Pielea este o oglinda fidela a frumusetii si a starii de sanatate fiind supusa zilnic la multiple agresiuni nocive reprezentate de factori interni si externi: radiatii ultraviolete, poluare; stilul de viata, fumat, stress, acnee diverse leziuni si cicatrici.
Peeling-ul( chimic sau laser) este un procedeu ideal pentru femeile care isi doresc mai mult pentru ele si pentru tenul lor. Cu ajutorul acestui tratment, oferit de centrul de cosmetica medicala Medi Spa din Cluj Napoca, veti radia de prospetime si frumusete.
Printre cele mai benefice efecte ale peelingului asupra pielii :

  • reduce imperfectiunile pielii
  • atenueaza discromiile sau hipercromiile cutanate ale pielii cauzate de expunerea la soare, lampi cu raze UV sau alte peeling-uri
  • atenueaza roseata rezultata dupa tratamentul cu laser CO2 de la suprafata pielii
  • atenueaza acneea in orice stadiu ( de la acneea evolutiva in faza purulenta la acneea stabilizata)
  • transforma tenul fumatorilor intr-un ten ca cel al nefumatorilor
  • diminueaza aspectul cudat al liniilor verticale dintre nari si regiunea buzei superioare
  • atenueaza ridurile, santurile nasolabiale, santurile verticale intersprancenoase
  • atenueaza cicatricile si reduce hipertrofia si hipercromia lor
  • atenueaza ridurile foarte fine

Centrul de tratamente si peeling Medi Spa din Cluj Napoca va pune la dispozitie mai multe variante prin care se realizeaza acest tratament:
- peeling chimic, un tratament cosmetic complex, care consta intr-o exfoliere minora controlata la nivelul pielii, care prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde asigura pielii fetei un aspect estetic si intinerit.
- peeling laser, o tehnica relativ noua, idar cu efecte exceptionale in tratamentul pielii cu riduri , cicatricile postacneice sau “laba gistii”, fara singerare si cu afectare minima a tesuturilor din jur;
- microdermabraziunea, cu ajutorul ei celulele moarte sunt indepartate, iar rezultatele precum stimularea metabolismului celular al pielii, tesuturile primesc un surplus de energie, pielea se regeneraza din interior. Principiul de baza al microdermoabraziunii este regenerarea naturala a pielii prin stimularea activitatii celulare
- dermabrazia este o tehnica chirurgicala in care cicatricile profunde si ridurile adinci pot fi netezite. Se utilizeaza un anestezic local pentru a amorti fata. Apoi, folosind un polizor cu o viteza de rotatie mare, chirurgul indeparteaza stratul superficial al pielii pina la nivelul dorit.
Tratamentul cosmetic prin peeling nu consta doar in sedinta propriu-zisa: inainte si dupa realizarea tratamentulu, echipa de profesionisti ai centrului nostru de cosmetica si infrumusetre vor face o pregatire adecvata si o consultatie prealabila de catre un medic specialist. Pacientul trebuie sa stie ce alimente ii sunt permise si interzise, ce fel de cosmetice sa folosesca, reactia la anumite medicamente, alcool ,tutun etc.
Reusita peelingului cosmetic la fel ca si alte tratmente menite sa va evidentieze frumusetea naturala este necesar sa fie efectuate de oameni bine pregatiti si informati. Clinica de infrumusetre din Cluj Napoca Medi Spa va garanteaza cele mai bune rezultate realizate de o echipa de profesionisti si cu echipamente de ultima ora, toate tratamentele fiin efectuate sub atenta supraveghere medicala de specialitate.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Symbeauty Medi Spa Cluj