Tratamente peeling la Clinica Medi Spa


Pentru a fi sanatoasa, energica si plina de energie in fiecare zi, mereu tanara si frumoasa, trebuie sa iti faci timp pentru tine, sa oferi corpului, parului si pielii tale intreaga atentie si ingrijirea de care au nevoie in stresul si factorii daunatori ai fiecarei zile.
Clinica de cosmetica si frumusete Medi Spa va ofera o gama larga de tratamente cosmetice pentru intretinere si ingrijire, servicii ce se bazeaza pe un personal de elita si buni profesionisti, care sunt pregatiti sa va ofere tot ceea ce aveti nevoie pentru a deveni mai frumoase, intr-un ambient placut si relaxant, dotat cu aparatura de ultima generatie care va ofera garantia celor mai bune tratamente cosmetice.

Salonul de cosmetica din cadrul clinicii Medi Spa va surprinde in fiecare zi cu tratamente cosmetice de ultima generatie ca si masti faciale pentru tonifiere si hidratare, tratamente cosmetica medicala pentru tratamentul diferitelor afectiuni dermatologice cu produse profesionale si echipamente terapeutice de ultima ora, tratamente de intinerire pentru reducerea si eliminarea ridurilor, tratament laser acnee si cicatrici si tratamente pentru hidratarea pielii.Tratamentele cosmetice sunt realizate cu produse de inalta calitate, la standarde occidentale.

O gama larga de tratamente corporale pentru reducerea si inlaturarea celulitei sau pentru slabire si remodelare corporala, masaj si tratamente naturiste pentru relaxare si hidratare, impachetari la rece cu parafango si parargil pentru ca tu sa arati bine in fiecare zi. Tratamentele anticelulitice sunt realizate de personal specializat si cu produse de exceptie cu rezultate excelente in tratarea celulitei de orice natura.
Masaje corporale, medicale, de relaxare, anticelulitic, slabire sau remodelare realizate cu uleiuri esentiale cu ingrediente active si 100% naturale au rezultate exceptionale in clinica noastra.
In salonul de hair styling si coafura din centrul de cosmetica Medi Spa coafura este o arta in folosul tuturor clientelor noastre. Pentru coafura ta o schibmare este intotdeauna bine venita. In centrul Medi Spa din Cluj Napoca tedintele in hair styling incurajeaza schimbarea, indiferent daca este vorba de un nou aspect permanent al coafurii sau numai o apartie de o seara. Salonul de coafor se preocupa in primul rand de calitate si de profesionalism prin utilizarea de produse si aparatura profesionala si tehnici speciale de vopsit si tuns.In colaborare cu salonul de cosmetica faciala si intretinere, specialistii nostrii va vor recomanda metode si tratamente de intretinere personalizate pentru acasa pentru o continuitate a tratamentelor si in zilele in care nu puteti ajuge la salon.
O atentie deosebita in centrul de cosmetica Medi Spa a fost acordata epilarii definitive cu IPL ( lumina intens pulsata), o metoda noua si nedureroasa dar cu rezultate de exceptie, fiind solutia cea mai eleganta pentru persoanele care vor sa scape definitiv de parul de pe corp.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Symbeauty Medi Spa Cluj