Micro dermo abraziune cu cristale corindon


De la nisipul ce se folosea in vechiul Egipt si pana tratamentul de microabraziune cu cristale de corindon care abia acum incepe sa fie cunoscut, s-a parcurs un drum lung si dureros plin de variate metode de exfoliere si regenerare a pielii.
Corindonul este un oxid natural de aluminiu, aproape la fel de dur ca diamantul, divers colorat, ale carui varietati transparente se pot folosi ca si pietre pretioase iar cele cu aspect de mase granuloase se pot folosi ca si abraziv. Desi suna destul de dur, aceste cristale de Corindon, microdermoabraziunea cu ele este o metoda de exfoliere mult mai blanda decat cele traditionale, care permite regenerarea naturala a pielii fara sa cauzeze efecte secundare, rezultatele fiind vizibile chiar dupa prima sedinta.
La clinica de cosmetica medicala Medi Spa tratamentul afectiunilor pielii prin micro dermo abraziune cu cristale de corindon este unul dintre tratamentele cele mai aplicate, rezultatele tratamentului fiind exceptionale si de lunga durata.

Actiunea tratamentului prin micro dermo abraziune cu cristale corindon
Straturile superioare ale epidermei sunt indepartate cu ajutorul unui fascicol de micro-particule de cristale de corindon, care dupa curatarea completa sunt aspirate printr-un tub cu vacuum, prin urmare pielea ramane in totalitate curatata, tesuturile imbatranite si impuritatile fiind indepartate, iar straturile interioare ale pielii sa produca celule tinere si nevatamate, pentru a oferi pielii un aspect ferm si sanatos!
Dupa aceasta curatare pielea devine mult mai receptiva la tratamentul cosmetic, care va fi absorbit de 4 ori mai repede si mai eficient!

Efectele tratamentului de micro dermo abraziune
Prima veste buna este ca micro dermo abraziunea nu este doar un tratament facial! Se poate aplica pe toata suprafata corpului!
Chiar dupa primul tratament puteti iesi pe strada fara restrictii! Va puteti spala si puteti folosi chiar si machiaj deoarece dupa tratament nu veti avea iritatii sau inflamari ori alte efecte secundare! Pielea arata mai intinerita, mai fina si cu un tonus excelent!
Micro dermo abraziunea elimina acneea, punctele negre, petele de soare, urmele imposibile ale acneei sau a varsatului de vant, keratozele si chiar semnele si cicatricile de pe corp!
Are un efect impresionant asupra ridurilor si tenului matur sau imbatranit, redand luminozitatea si tonusul, indepartand chiar si petele cauzate de fumat sau de boli interne!

Cat dureaza tratamentul prin micro dermo abraziune ?
Tratamentul dureaza intre 45 de minute si o ora, fiind facut in serie de 4 pana la 6 tratamente, pentru a permite pielii o regenerare completa si naturala.Specialistii cosmetici ai clinicii Medi Spa recomanda repetarea tratamentului tot la 2 saptamani pentru a obtine rezultate excelente, deasemenea utilizarea produselor cosmetice profesionale de regenerare a pielii pe care le utilizam in clinica noastra.

Cine poate apela la tratamentul prin micro dermo abraziune ?
Micro dermo abraziunea nu presupune ca persoanele care doresc sa apeleze la aceasta sa aiba o anumita varsta sau. Nu exista o varsta minima sau maxima care sa restrictioneze folosirea tratamentului. El se adreseaza oricarei personae, femeie sau barbat care are probleme cu pielea sau pur si simplu doreste o ingrijire speciala!

Va asteptam la clinica de cosmetica Medi SPA din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente cosmetice sau ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
NEWSLETTER Symbeauty Medi Spa
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Symbeauty Medi Spa Cluj